Fönster till bra priser

juli 17, 2017 14:01 by Admin

Min fru har länge yttrat önskemål om nya fönster till sommarstugan i väst. Jag har stretat emot lite dels för att det ju är ett projekt som kan kostar en hel del. Men också för att jag är rätt nöjd med de fönster vi har idag. Det var en del andra saker som vi ville renovera som får vänta eftersom vi har nu ”tillsammans” (efter att frugan lyckats övertala mig) bestämt att vi ska genomföra ett byte av fönster nästa vår. Det är förvisso väldigt skönt för då har vi gott om tid på oss att se över olika typer av fönster men allra viktigast, jämföra priser.

Vi har först pratat om vridfönster men sen finns det många andra faktorer som kommer att spela in vid val av fönster. En sak jag tycker är viktigt är ju U-värdet. Det är ett mått på hur bra isolerat ett fönster är. Lågt U-värde, bra isolation.

Har ni läsare tips på bra leverantörer av fönster är ni varmt välkomna att meddela mig det. Jag är tacksam för alla tips. Varmt välkomna med dem!  


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: fönster
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 19. 2018 00:41